dijous, 21 d’abril del 2011

Setmana Santa passada per aigua

Doncs sí! Per mantenir la tradició, és arribar les vacances de Setmana Santa i el cel començar a tapar-se. Novament, un any més, tindrem unes vacances mullades i amb temps inestable durant uns quants dies.

Avui ja es nota els efectes d’aquest canvi de temps. Ja han caigut alguns plugims i al llarg de la nit aquests plugims s’aniran tornant en pluja més continuada. Demà divendres serà el dia més complicat, on s’esperen que fins i tot i hagin tempestes i s’acumulin més de 50 mm en molts punts al llarg de tot el dia. La culpa de tot plegat és una baixa mediterrània que aportarà vents de llevant i com tot llevant, aigua, aigua i aigua.

Així doncs, aquest és el pronòstics per aquests dies a Tossa.

Avui dijous 21.

Cel tapant-se a partir de la i al llarg de la nit començarien a caure les primeres gotes.

Demà divendres 22.

Serà el dia més complicat. Cel tapat i precipitacions continuades i persistents, durant la tarda poden ser d’una certa intensitat i anar acompanyades de tempesta. El vent bufarà de llevant amb algun cop moderat, serà un dia per quedar-se a casa.

Dissabte 23.

Les precipitacions continuaran durant la primera meitat del dia desapareixent al llarg de la jornada. Temperatures similars. Mar de fons de l’est.

Diumenge 24.

Dia variable amb estones de sol i alguns ruixats dispersos, especialment durant les hores centrals del dia.

Dilluns 25.

Al ser el darrer dia de les vacances, com sol passar sempre. Temps estable amb algunes nuvolades poc important.