diumenge, 13 de setembre del 2009

Incògnita. Plourà o no?

Aquests dies estem tenint un situació d’inestabilitat típica d’aquesta època, peró a Tossa, com porta succeint els darrers dies, s’està quedant al marge malgrat que les tempestes afecten a moltíssimes zones de Catalunya.

No obstant això, al llarg de tota la setmana la situació d’inestabilitat continuarà i, fins i tot, es podria accentuar amb l’arribada d’una bossa d’aire fred en alçada a mitjans de setmana i vascular cap el mediterrani originant una depressió mediterrànea amb una bossa freda en alçada que podria deixar abundants precipitacions i, fins i tot, enfarinar els cims més alts del Pirineu.

Però aquestes depressions, com ja expliquem algunes vegades, tenen un moviment molt erràtic i fins a l’últim moment no es sap ben bé com ens podria afectar, peró per això encara queden uns dies.

Centrent-nos en demà dilluns, quan l’inestabilitat s’accentuarà i és el dia que a Tossa, per fi, podríem veure ploure amb una mica d’alegria i aliviar la sed dels nostres boscos. S’haurà d’anar seguint, ja que aquestes situacions depenent sempre d’on creixi la tempesta, malgrat tot, sembla que aquesta setmana serà mogudeta i un dia o un altre podrem arreplegar alguns litres. Una bona setmana per gaudir de la meteo.

2 comentaris:

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Sincerament, encara que plogui una mica més aquesta setmana, que alguns llocs com Barcelona, ademés de Tossa, ja ens convé, crec que serán pluges saltejades, aqui sí, alla no, i així, ojala, m´equivoques hi plogues amb més ganes i a tot arreu, però jo crec que ploura a on li vingui bé, com la loteria !!!! a veura qui arreplega ???? que hagi sort !!!!

Salutacions

SelvadeTossa ha dit...

..Si demà plou, aniré a caminar al bosc sense paraigües!