dilluns, 13 d’abril del 2009

Torna la bonança però...

L'episodi de pluges ens deixa enrere, un episodi que ha donat molt de parlar en molts punts de Catalunya i també a la resta d'Espanya. I que a Tossa, ha anat en contra del pronòstic i s'ha presentat poc actiu.
Les precipitacions més importants s'han acumulat en la zona de Tarragona i de la Comunitat Valenciana, on en molts punts s'han acumulat quantitats properes els 100 mm.
A Tossa, en prou feines s'ha arribat els 6 litres. Això sí, el fred ha estat viu, especialment diumenge on la temperatura màxima no ha passat dels 12ºC.
No obstant, hem d'estar atents, que tot i la pausa que tindrem que dilluns i dimarts, el mes d'abril es presenta actiu, com ha de ser la primavera, i els ruixats i les tempestes ens podrien visitar d'aquí pocs dies. Ho anirem seguint, que com ha quedat demostrat aquests darrers dies i diem sempre, a la primavera els pronòstics s'han d'agafar amb pinses.



Us deixo algunes fotografies d'aquest episodi de pluges.

Fenòmens tornàdics davant la platja Llarga de Tarragona. Fotos de meteotarraco i Rodamet.

Nevada a la Cerdanya. Foto: Risi


Nevada a la Granja de San Ildefonso a Segovia. Foto: Alberto Lunas.

1 comentari:

Sergi - Meteostation ha dit...

Felicitats meteotossa per el reportatge, ha sigut de gran interés per mí, ja que he pogut comparar les manigues marines, amb la que vaig captar a Barcelona el mateix día, també he vist que hi ha una imatge del amic Alberto Luna, un dels millors fotografs de meteo que he vist, tot un plaer d'entrada.
Gracies amic i fins aviat!!