dilluns, 6 d’abril del 2009

Dimarts passat per aigua.


Ja estan totes les apostes tancades com aquell qui diu, i ara només queda esperar a veure que ens depara aquest front fred, amb la ciclogènesis enfront la costa i el solc fred en alçada.

Tot sembla indicar, que tindrem un matí ennuvolat, tot i que a la meitat oest ja portaran uns quants litrets recollits. Per la nostra zona, seria a partir de mig matí i, sobretot, migdia quan començarien les precipitacions a guanyar terreny i fer-se més importants i abundants al llarg de la tarda i el vespre. Localment, no es descarta que vagin acompanyats de tempestes, de calamarsa i puntualment d’uns certa intensitat. Al final de l’episodi es podran acumular quantitats superiors els 50 litres, quedarà per veure on cauran aquestes precipitacions abundants.

A partir de dimecres al migdia, les precipitacions aniran desapareixent deixant un dijous assolellat. Sembla que per finals de setmana, el temps es tornaria a embolicar una mica, però encara queda. Per ara, a seguir la situació de demà dimarts que pot donar molt de joc.