dimarts, 3 de febrer del 2009

Episodi de pluges en imatges


Finalment, l’episodi de pluges ha deixat un total de 57,4 litres. Una pluja molt ben caiguda i que es tradueix en les següents imatges.



La Riera de Tossa al seu pas pel Parc de Sa Riera i la Zona Esportiva

La Riera de Tossa pel nucli urbà

La Riera de Tossa desembocant a mar originant el típic color terrós a l'aigua.

La Riera de Tossa abans de trobar-se amb la Riera de Can Samada.
Resclosa del Torrent d'Aiguafina.

Resclosa de Sant Benet (Riera de Tossa)
I tres imatges del cel a les dues del migdia.





3 comentaris:

Jordi Pamplona ha dit...

Hola noi!!!
Sembla mentida d'un any per l'altre la diferència de paisate que tenim eh? Quasi fa un any que el conseller Baltasar resava a la Moreneta perquè plogués....benvingut canvi de paisatge....necessitem l'aigua i aquest any la tenim.

Una Abraçada des de Vic!!!

Jordi

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Hola Fran:
Tal com t´he dit al blog dels llampecs, dona gust veura tanta aigua, es boscos hu agrairan força i veurem aquell verd tan maco.
Una abraçada
Jaume

SelvadeTossa ha dit...

Deu n'hi la riera, si si.. Va potenta. Menys mal que no coincideix amb cap altre supertemporal de mar, que sino es desbordaria de seguida..

...mmm Crec que Tossa és una de les contrades que te més canvis de fesonomia del paisatge al llarg de l'any.. Per exemple: Riera seca, riera desbordada, platjes que apareixen, platjes que creixen amb garbí, platjes que es buiden o que canvien de forma o de composició (un dia podem trobar sorra, un altre dia codols..), caletes que canvien d'aspecte degut també a les esllavisades de terra dels penyassegats del seu darrera, sovint amb troncs caiguts inclosos, boires marítimes a la primavera, cels rasos amb Mestral i tramuntana (sino hi ha rebuf), tempestes d'estiu, comunitats d'arbustes que broten al setembre, comunitats que floreixen a l'hivern, boscos caducifolis que engrogueixen i vermellejen a la tardor (pocs, tot s'ha de dir, pero n'hi han) i fins i tot neu algun cop l'any, que ojala també fos una miqueta més:-).

A Tossa la natura poques vegades manté un mateix 'look' o poques vegades s'hi està quieta.