dissabte, 17 de maig del 2008

On són els nostres ruixats?

Portàvem dies anunciant precipitacions i ruixats a Catalunya i també a Tossa. Finalment, cauen ruixats arreu de Catalunya, dia si dia també, però a Tossa, ara per ara, res de res… Tot i que els models indicaven precipitacions per aquesta tarda a la nostra localitat, finalment 4 gotes a casa nostra i ruixats forts i intensos a indrets propers a les nostres contrades.

La gran bona noticia, les precipitacions que cauen aquests darrers dies, estan sent molt beneficioses pels embassaments (ja a mitjans de la setmana vinent, farem balanç).

El pronòstic per demà... Segons els models aigua, vist la situació d’aquests darrers dies, tot sembla indicar que serà un dia ennuvolat, amb ullades de sol cap al migdia, i al final de la jornada, si que podrien arribar alguns ruixats residuals de les tempestes de l’interior.

Dilluns, els ruixats i les tempestes es repetirien a tot Catalunya, i de cara a la tarda a Tossa. Per dimarts, encara hi hauria algun ruixat aïllat a partir de migdia. A Tossa, s’espera nuvolades sense precipitacions. A partir de dimecres, el temps quedaria molt més estable i assolellat.

NOTA. És una situació bastant complexa, gairebé com si fos un sorteig, a veure si per fi, ens toca algun premi i reguem un xic més les contrades tossenques.