divendres, 30 de maig del 2008

Esperant la pluja

Avui divendres, tindrem un dia assolellat, amb alguns núvols alts cap al mar i, a la tarda, algun cúmul per fer bonic en zones de Cadiretres. Els ruixats que es formin en zones de muntanya de la meitat nord quedaran lluny de nosaltres. Les temperatures s’enfilaran entorn els 23ºC, i la marinada s’anirà reforçant al llarg del dia.

Per demà dissabte, tot i que ens aixecarem amb un dia assolellat, amb el pas de les hores, les nuvolades es començaran a fer més importants i més compactes ben entrada la tarda, en principi sense precipitació, tot i que no es descarta alguna precipitació a últimes hores del dia.
Diumenge, s’espera que les precipitacions si facin acte de presència a casa nostra. Serien precipitacions de febles a moderades,continuades, puntualment amb tempesta. Les quantitats acumulades anirien entorn els 10 litres. No obstant, s’haurà d’anar seguint quina evolució realitzi la petita bossa d’aire fred en alçada.

Per Dilluns i Dimarts, s’esperen ruixats tempestuosos, localment forts, que podrien arribar a Tossa de cara a últimes hores de la tarda i al vespre. Ja ho anirem seguint.