dissabte, 29 de març del 2008

Més aigua?

Tot sembla indicar, que a partir de diumenge al vespre, la nostra població es podria veure afectada per noves precipitacions que podrien ser moderades i generoses a la nostra vila.

Dissabte, es presenta sense precipitacions. No obstant, podrien aparèixer núvols baixos que taparien el cel transitòriament. Les temperatures, serien semblants a les de divendres.

Diumenge, el dia estarà mig ennuvolat per núvols alts, que es farien més espessos i importants a partir de mitja tarda. El pas d’un front, podria originar una petita baixa en alçada que reactivaria els ruixats i, fins i tot, alguna tempesta. Les precipitacions semblen que serien generoses i es podrien acumular quantitats un xic importants. Les temperatures continuarien càlides al centre del dia.


Al ser una situació molt dinàmica, qualsevol canvi en el pas del front, podria fer canviar el pronòstic, el propers dies s’intentarà matissar més sobre aquesta nova situació de pluges que ens podria afectar les darreres hores de diumenge i que durarien fins dilluns al migdia.